Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

K.T.S. Raklapvilla S- rögzítéssel kotrógépre 500kg teherbírás

ÁR ÉS ELÉRHETŐSÉG MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN
Gyártó: K.T.S
Cikkszám: KTS9-2500
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

K.T.S. Raklapvilla S- rögzítéssel kotrógépre 2500kg teherbírás

K.T.S mechanikus és hidraulikus raklapvillákat ugyanazon VEM rendszer szerint tervezték és tesztelték. Ez a legmagasabb minőséget, tartósságot és biztonságot garantálja. Természetesen megfelel az aktuális emelési normáknak is.

Minden vezető sínt és csúszó felületet úgy munkáltak meg, hogy azok a lehető legjobb illeszkedést biztosítsák. A illeszkedések nagyon fontosak, így a villák kézzel is könnyen mozgatók.

Válasszon számos különböző adapter közül. Ha nem rendelkezünk az Ön számára szükséges adapterrel, akkor megrajzolhatjuk azt a modern AutoCad rajzolóprogramunk segítségével.

A vezetősíneket kifejezetten úgy tervezték és munkálták meg, hogy a "fiók-hatás" elkerülhető legyen.

A csúszóelem egy egység, és akként is van megmunkálva. Ez csökkenti a súrlódást, így a villák könnyebben mozgathatók. A tartósság nő, miközben a csúszás csökken, ami kevesebb javítást és karbantartást jelent. Hasonlítsa össze más gyártmányokkal, és látni fogja a különbséget!

Az oldalirányú mozgást lehetővé tevő retesz könnyen működtethető. Ha a kézikar rögzítve van, akkor a villafok lezárva; a retesz lecsatolható és a villafok könnyen mozgatható a vezetősín mentén. Nem szükséges a kézikart tartani, amikor a villafokot elmozdítja.

Fontos: Ha a hegyét lefelé billenti, hogy felemeljen valamit, ami picit a talajba süllyedt, akkor a vonerők megnőnek az acélkeret alatt. Ez az oka, hogy a vezetősíneket a felső és az alsó acélcsövekre helyezzük. Ugyanolyan erős kialakítás minden méretben.

Minden K.T.S hidraulikus raklapvillát Svédországban gyártanak és professzionális használatra készülnek.

Modell

Emelési kapacitás

Rögzítés

Villák hossza, mm

Villák szélessége, mm

Villák vastagsága, mm

Maximális villa távolság, mm

Tömeg, kg

FEM 2A

1 500 kg

S40

1 000

100

35

1 200 mm

146

FEM 2A

2 500 kg

S50

1 200

100

40

1 200 mm

204

FEM 3A

5 000 kg

S60

1 200

125

50

1 200 mm

350

Keresés