Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

M 20T/62 KÉTIRÁNYÚ HASÍTÓGÉP SN33K BENZINES + ELEKTROMOTOR (JANSEN HS-20DS63K)

Ár:
€ 2.010 + ÁFA ( € 2.412 )
Gyártó: JANSEN
Cikkszám: SN33K
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

M 20T/62 KÉTIRÁNYÚ HASÍTÓGÉP SN33K BENZINES + ELEKTROMOTOR (JANSEN HS-20DS63K)

A Jansen HS-20DS63K kettős működésű rönkhasító a mi specifikációink szerint készült, és egy kis forradalom a rönkhasítás világában. Ez a gép mindkét irányba hasít (mind az előre, mind a visszafelé fázisban!) És ennek eredményeként kétszer gyorsabban dolgozhat! Elmúlt az „üres” visszatérési fázis, így kevesebb energiára van szükség, ami sokkal hatékonyabbá teszi ezt a modellt! Valódi hasítóereje 20 tonna (17 tonna visszatérési fázisban), egy nagyon robusztus és kiváló minőségű 2,2 kW-os elektromos motor és egy nagyon robusztus, kiváló minőségű 6,5 LE-s Kohler benzinmotor.

A hidraulika szivattyút egy nagyon robusztus, kiváló minőségű 6,5 LE-s Kohler benzinmotor vagy egy erős villanymotor hajtja (400 V, 2,2 kW). Szabadon választhat elektromos vagy benzines hajtás között.

Rönkhasítóinkban a hasítóerőt közvetlenül a hasítóéknél mérjük úgy, hogy ez az érték megfeleljen a tényleges illesztési hasítóerőnek. Sok más eladó olyan irreális értékeket ad itt, amelyek a gyakorlatban soha nem valósulnak meg.

Vízszintes felépítésének köszönhetően a fa mindig munkamagasságban van. A hidraulika nagyon gyors. A teljes előrehaladás mindössze 7 másodpercet vesz igénybe.

Ez a hasítógép garantáltan minden fadarabot felhasít, és nem adja meg magát egyetlen rönknek sem. A hasítandó rönk hossza akár 60 cm is lehet. A legújabb csúcspont azonban a lehetséges kombinációs működés! Vagyis vagy a 6,5 ​​LE-s benzinmotorral vagy villanymotorral működteted az elosztót. A felhasználás helyétől függően így készen áll a cselekvésre.

A rönkhasító könnyen kezelhető. A motort egyszerűen az indítózsinór meghúzásával indíthatja be, és még fagypont alatti hőmérsékleten is jól indul. Az elektromos motorhoz csak megfelelő kábelre és tápcsatlakozásra van szükség.

A hasítóval együtt ingyenesen szállítunk egy 4 irányú éket, amely egyszerűen áttolható a hasítóéken. Ezt a 4 irányú hasítóéket egyszerűen át lehet tolni az éken. A 4 irányú ék 20 cm hosszú és 15 cm magas.

Évek óta forgalmazzuk ezeket a készülékeket, vásárlók százai próbálták ki. Ez a rönkhasító nem fog meghibásodni egyetlen fadarabon sem; még egyetlen vásárló sem tudott nekünk olyan fadarabot hozni, amelyet ez a rönkhasító ne tudott volna felhasítani.

Hasonlítsa össze gépeinket a versenytárs termékekkel! Nem fogsz találni semmi hasonlót. Ezeket a készülékeket nem csak magunk fejlesztettük, hanem kiváló szolgáltatást (technikus mesterműhely) és alkatrészeket is kínálunk. Szinte minden alkatrészünk van raktáron.

Műszaki adatok:

·         4 ütemű Kohler OHV motor, 6,5 LE, 4,8 kW

·         Üzemanyag típusa: benzin

·         Tartály kapacitása: 3,6 liter

·         Üzemanyag fogyasztás: kb. 1,0 - 1,2 l / h

·         Indító: Visszacsapó indító

·         400 V-os elektromos motor 2,2 kW (16 A) teljesítménnyel

·         Súly: kb. 205 kg folyadék nélkül

·         Súly csomagolással együtt: 210 kg

·         Max. rönknyílás: 60 cm

·         A henger fordulatszáma egy ciklusra lefelé: kb. 7 mp.

·         Hasítóerő: 20/17 tonna (mért érték)

·         4 irányú hasítóék, hossza 20 cm (a csomag tartalmazza)

·         Hasítóék, hossza 20 cm (a szállítás részét képezi)

·         A hidraulikus rendszer teljesítménye: 38,6L / perc

·         Hidraulikus nyomás: 240 bar

·         Gumik: 10 hüvelyk

·         A csomagolás méretei: 133x80x59 cm (HxSzxM)

·         Méretek: 228x102x100 cm (HxSzxM)

·         Hidraulikaolaj mennyisége: kb. 10 l (HLP46)

Jegyzet:

Szükséged lesz kb. 9,5 liter hidraulika olaj, hogy a készüléket használat előtt készen álljon. A HLP46 besorolású hidraulikaolaj ideális lenne, és széles körben elérhető.

Youtube videók

Keresés