Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rézsű Szárzúzó, Mulcsozó 200 oldalmozgatással - Jansen AGF-200 (SN113)

Ár:
€ 3.878 + ÁFA ( € 4.653 )
Gyártó: JANSEN
Cikkszám: SN113
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Rézsűmulcsozó 200 oldalmozgatással - Jansen AGF-200 (SN113)

Az Jansen AGF-200 rézsűmulcsozó különösen robusztus felépítése kiemeli. A könnyebb "AGL" modellekkel ellentétben ez a legnehezebb szárzúzó modell (nagyobb anyagszilárdság stb). Ebbe a szárzúzóban nehezebb 1,2 kg-os kalapácsok is vannak beépítve, nem az egyébként szokásos 800 g-os kalapácsok. A Jansen AGF-200 speciálisan megerősített szögváltóval rendelkezik. A továbbfejlesztett hárompontos felfogatás most még nagyobb stabilitást biztosít. A szárzúzó oldalirányú beállításával könnyedén lenyírhatja az árkokat, partszakaszokat, földfalakat stb.

Ennek a modellnek a vágási szélessége 198 cm, és P.T.O-val hajtják, amely a szállítás részét képezi. Balra és jobbra mozgatható, és szögben is beállítható (90° felfelé és 55° lefelé). Ehhez a funkcióhoz 2 hidraulikus vezérlőáramkörre van szüksége a traktoron, mivel a kaszaegységben 2 kettős működésű hidraulikus henger van erre a célra.

A 20 speciálisan edzett, 1,2 kg-os kalapácspenge, melyek dupla spirális hajtótengelyen vannak elhelyezve, minimális méretre aprítja a nyesedéket. Még a nagyon magas fű, bokros vagy szalmaszerű nyesedék sem jelent problémát ennél a fűnyírónál, mert 2 ellenkés van felszerelve.

Maximális oldalirányú beállítás mellett a traktor közepétől a kaszaegység külső éléig terjedő méret kb. 290 cm. További méreteket a következő rajzokon talál:

Ezenkívül a Jansen AGF-200 ütközésvédelemmel is rendelkezik. Ez akadályokkal való érintkezés esetén aktiválódik, például kerítésoszlop stb., és lehetővé teszi, hogy a szegélytakaró kaszaegység felfelé, helyére és hátra lendüljön, hogy minimalizálja a nagyobb károk kockázatát.

A vágási magasság a felső vezérlővel és az oldalra szerelt futókkal állítható be. Az AGF-200 rézsűmulcsozó ezenkívül egy utógörgővel és egy szabadonfutó sebességváltóval rendelkezik. A kaszaegység elején található felfüggesztett láncok megakadályozzák a kövek kiszökését. A szállítókerekek megkönnyítik a manőverezést vízszintes talajon anélkül, hogy a kaszát a traktorhoz rögzítené.

A rézsűmulcsozó a traktor hárompontos felfüggesztésével lehet felakasztani (II. kategóriától). A traktornak legalább 60 LE-nek kell lennie.

Hasonlítsa össze gépeinket a versenytárs termékekkel! Nem fogsz találni semmi hasonlót. Ezeket a készülékeket nem csak magunk fejlesztettük, hanem kiváló szolgáltatást (technikus mesterműhely) és alkatrészeket is kínálunk. Szinte minden alkatrészünk van raktáron. Kérdés vagy probléma esetén csak egy telefonhívásnyira vagyunk.

Műszaki adatok:

 • Munkaszélesség: kb. 1980 mm
 • Súly: 890 kg
 • Döntési mozgási tartomány: +90° és -55° között
 • Vágópenge típusa: 1,2 kg-os kalapácspengék (20 db)
 • P.T.O: Tartalmazza
 • Fordulatszám: 540
 • Hajtótengely Ø: 170 mm
 • Görgő Ø: 170 mm
 • Falvastagság: 4-15 mm (a fűnyíró helyétől függően)
 • Hajtás: 4 hajtószíj
 • Rögzítés: Hárompontos felfüggesztés a Cat. II
 • Traktor: min. 60 LE
 • Méretek: kb 2600x2150x1120 mm (HxSzxM)
 • Csomagolás méretei: 2680x1080x930 mm (HxSzxM)
 • Súly csomagolással együtt: 910 kg

Jegyzet:

A készüléket jól becsomagolva és szétszerelve, fa ládában szállítjuk. A szállításhoz használati útmutató, valamint robbantott ábra is tartozik. Az összeszerelés általában nem okoz gondot, azonban ajánlatos több személlyel végezni az összeszerelést. Ha segítségre van szükségünk, telefonon állunk rendelkezésére. A sebességváltó száraz, és az első használat előtt fel kell tölteni olajjal (80W90, kb. 1 liter).

Tanács:

A gép méretéből adódóan szükséges, hogy a megrendelő segítséget nyújtson a küldemény kirakodásában, valamilyen traktorral vagy targoncával.

Keresés